Projektledning stambyte

Behöver ni projektledning vid stambyte i Stockholm? En god projektledning ger grunden för ett stambyte som löper på smidigt och ger det resultat ni kan förvänta er. Arsenalen projekt AB erbjuder helhetslösningar, service av högsta kvalitet och har gedigen branscherfarenhet. Det gör att vi vågar garantera att ert stambyte blir ett lyckat projekt.

Vi erbjuder projektledning som ni kan lita på! Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga med oss och att alltid utföra våra uppdrag med samma engagemang och noggrannhet.

Projektledning av stambyte från idé och analys till besiktning och avslutande möte

Projektledning är lika viktigt i början av stambytet som under den tid arbetet med stambytet utförs. Därför är vi med er och hjälper er med projektledning från de tidiga idéerna och analyserna ända fram till det är dags för besiktning och avslutande möte.

I inledande analyser skapar vi oss en bild av installationer och våtutrymmen och tar in information om exempelvis uppbyggnad och förutsättningar. Det ger en grund för det fortsatta arbetet med projektledning.

Nästa steg är projektering och vi genomför alltid en upphandling med en totalentreprenör som står för både projektering och utförande. För att få en grund i upphandlingen genomför vi en projektering i grova drag som ger oss en rambeskrivning. Vi skapar även ett förfrågningsunderlag för de entreprenörer som vi begär in anbud från.

Vi ser till så att bygganmälan kommer in till Byggnadsnämnden och kontrollerar så att arbetet med stambytet går enligt planering.  Projektledaren gör under produktionen platsbesök med inspektioner ungefär en gång i veckan och rapporterar kontinuerligt till styrelsen. Allt eftersom badrummen blir färdiga besiktigas de så att den kan börja användas.

Vårt arbete med projektledning för ett stambyte avslutas alltid med ett slutmöte. Vi reglerar ekonomi, kontrollerar att allt arbete är utfört och att alla dokument har överlämnats.

Vad innebär stambyte?

En fastighet består bland annat av en mängd ledningar samt rör och ett stambyte innebär helt enkelt att dessa byts ut. Det kan finnas olika skäl till att detta behövs och ett av dem är att risken för vattenskador ska minskas.

Stammar håller länge men inte i all evighet och det är viktigt att byta ut dem innan det är försent så att kostsamma problem kan undvikas. Ett stambyte kan även leda till att vattnet i fastigheten rinner smidigare och med färre eller inga stopp.

Stambyte är ett omfattande projekt och en väl utförd projektledning är grunden för ett väl genomfört stambyte. Vi på Arsenalen Projekt AB har en gedigen erfarenhet och tar oss gärna an projektledning för ert stambyte. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

Hur ofta måste stambyte utföras?

Det är väldigt svårt att ge ett övergripande svar på hur ofta man måste göra stambyte. Tidsintervallet avgörs av till exempel av stammarnas ålder, material och kvalitet. Om de är tillverkade av plast så håller de vanligtvis kortare än stammar i gjutjärn.

Om ni upptäcker vattenskador i er fastighet så kan det vara en indikation på att det måste göras ett stambyte. Tyvärr är situationen sannolikt akut om det har gått så långt. Anlita oss på Arsenalen Projekt AB för regelbunden besiktning så undviker ni problem.

Vi utför projektledning av stambyte och har ett stort kontaktnät till vår hjälp. Tack vare vår mångåriga erfarenhet och gedigna kompetens när det gäller projektledning av stambyte så vet vi om er fastighet är i behov av byte av stammar och hur det i så fall ska genomföras.

Projektledning för stambyten i Stockholm

Behöver du hjälp med projektledning för ett stambyte i Stockholm  Storstockholm? Kontakta oss,

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just er som fastighetsägare eller bostadsrättsförening.

KONTAKT

070-520 60 10
070-520 60 10
info@arsenalenprojekt.se
Box 35, 129 21 Hägersten