Projektledare stambyte Stockholm

Letar ni efter projektledare för stambyte i Stockholm?

Arsenalen Projekt AB har gedigen erfarenhet av projektledning och hjälper er gärna med stambytet i er fastighet. Vi tar helhetsansvar för projektet och ser till så att slutresultatet blir av hög kvalitet och enligt era önskemål samt förutsättningar.

Vår uppgift som projektledare vid stambyte innebär styrning, ledning och koordinering av de olika aktiviteterna i ett projekt.  Det betyder till exempel att vi ska ha se till så att allt arbete följer planeringen och att inget lämnas åt slumpen. Till vår hjälp har vi våra samarbetspartners bestående av skickliga arkitekter, konstruktörer och konsulter.

Varför ska man anlita en projektledare vid stambyte?

En fastighetsägare eller bostadsrättsförening har ett omfattande ansvar och ska bland annat se till så att huset får det underhåll och de reparationer som behövs. För en liten fastighetsägare eller förening är just stambytet en av de största och mest kostsamma åtgärderna som behöver göras.

Stambyten innebär att många beslut måste tas och man ska till exempel ta ställning till vilken metod som är mest lämplig och vart man ska vända sig för de olika godkännanden som behövs. Det är även viktigt att veta hur man gör för att budget och tidsplaner hålls. Det kan vara svårt för en lekman att veta svaret på alla dessa frågor och därför rekommenderar vi att ni anlitar oss på Arsenalen Projekt AB. Med vår professionella hjälp får ni en kompetent och oberoende projektledare för ert stambyte.

Arsenalen Projekt AB – ett perfekt val när ni vill ha en erfaren projektledare

Att anlita Arsenalen Projekt AB som projektledare vid stambyte är en garanti för att projektet når i hamn och blir så lyckat som möjligt.

Vi ansvarar för att er målsättning angående ekonomi, kvalitet och tid uppnås. För att kunna genomföra det använder vi oss till exempel av riskanalyser och uppföljningar av olika slag.

Vårt arbete som projektledare för stambyte genomsyras av vår strävan efter att hitta de mest fördelaktiga lösningarna för just ert stambyte.

Tveka inte att höra av er till oss om ni vill ha mer information eller behöver en kompetent projektledare vid stambyte.

Projektledare för stambyte i Stockholm

Behöver du hjälp av en erfaren projektledare för ett stambyte i Stockholm / Storstockholm? Kontakta oss, vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just er som Fastighetsägare eller bostadsrättsförening.

 

Kontaktuppgifter:

E-post: info@arsenalenprojekt.se

Mobil: 070-520 60 10

KONTAKT

070-520 60 10
070-520 60 10
info@arsenalenprojekt.se
Box 35, 129 21 Hägersten

Projektledare Stockholm
Anlita oss som projektledare för ditt stambyte i Stockholm. Vi ser till att allt löper på som det ska från idé till besiktning och slutfört stambyte.