Fasadrenovering i Stockholm

Hos oss på Arsenalen Projekt AB erbjuder vi våra kunder projektledning av fasadrenovering i Stockholm med omnejd. Vårt mål är att underlätta så mycket som möjligt för alla som väljer att vända sig till oss, och därför hjälper vi till redan från första idén om renoveringen, ända fram till en helt ny fasad.

1. Förstudie / Nu lägesanalys:

Vi gör en okulär kontroll av fasaden.

2. Projektering

Vi handlar upp totalentreprenörer som ska utföra fasadrenoveringen.

3. Upphandling

Vi redovisar entreprenörer som är intresserade för brf styrelsen eller fastighetsägaren.

4. Produktion

När produktionen är igång så gör vi vanligtvis ett platsbesök i veckan.

5. Besiktning

När projektet är färdigt utförs en slutbesiktning av en Certifierad Besiktningsman.

6. Slutmöte

Vid slutmötet med Brf Styrelsen eller fastighetsägaren regleras ekonomin och vi stämmer av.

Lång erfarenhet av fasadrenovering i Stockholm

Hos oss hittar du enbart medarbetare som har en lång och gedigen erfarenhet inom projektledning av fasadsrenovering i Stockholm, och som med sin kompetens kan ge dig precis vad du söker. Vi är flexibla och arbetar alltid effektivt och noggrant för att du ska få den bästa servicen på marknaden.

Oavsett vad för typ av fasadrenovering som du är ute efter, är Arsenalen Projekt AB ditt bästa alternativ. Vi ser till att du får hjälp oavsett om det gäller ett stort eller lite mindre renoveringsprojekt, och är med hela vägen från start till färdigt resultat. Vi arbetar alltid nära våra kunder, och strävar efter en god kontakt och samarbete, då vi tror att det är det bästa sättet att lyckas ge dig ett resultat som matchar dina förväntningar.

Vi är med hela vägen

När du väljer oss som företag, är vi med hela vägen från din första tanke om fasadrenovering till ett helt färdigt resultat. Det innebär att vi börjar med att göra en okulär kontroll av fasaden och kontroller saker som stuprör, balkonger och fönster, för att se i vilken omfattning renoveringen bör ske. Vårt vanligaste arbetssätt är sedan att handla upp en totalentreprenör, vilket innebär att denne sedan bär ansvaret för projektering och själva renoveringen av fasaden. Dock kommer vi ut till platsen och gör vanligtvis besök varje vecka. Vi utför då kontroller av arbetet och kikar av kring tidsplanen för arbetet. Slutligen görs givetvis en besiktning av fasaden.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig, så svarar vi så snart som vi kan!

KONTAKT

070-520 60 10
070-520 60 10
info@arsenalenprojekt.se
Box 35, 129 21 Hägersten