Badrumsbesiktning i Stockholm

Arsenalen Projekt AB hjälper dig!

Letar du efter ett pålitligt företag som kan ge dig hjälp inom badrumsbesiktning i Stockholm med omnejd? Då är vi företaget för dig. Hos Arsenalen Projekt AB hjälper vi både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med besiktningar för badrum. Vi erbjuder både förbesiktning, slutbesiktning, efterbesiktning, särskild besiktning och garantibesiktning.

Hos oss får du alltid professionell service, skräddarsydda efter just det du behöver.

Professionella medarbetare

När du vänder dig till oss för att få kvalitativ service inom badrumsbesiktning i Stockholm, kan du alltid känna dig trygg i att du blir prioriterad som kund och får den hjälp som du behöver. Våra medarbetare besitter alla både erfarenhet och en bred kunskap inom branschen.

Vi arbetar alltid efter dina önskemål och behov, och ser till att utföra arbetet grundligt och professionellt. Hos oss är noggrannhet och effektivitet viktigt, för att vi ska kunna hålla hög kvalitet och göra alla våra kunder nöjda.

Vi siktar vid varje projekt efter att skapa en god kommunikation med våra kunder, för att vi på bästa sätt ska kunna arbeta efter kundens önskemål. Vi lyssnar, tar in och kommer med konkreta förslag utifrån vår expertis, för att arbetet ska bli så bra som möjligt.

Kostnad badrumsbesiktning i Stockholm

Hur mycket kostar det då med en badrumsbesiktning i Stockholm? Priset kan variera beroende på hur stor yta som ska besiktas, vilken typ av besiktning som önskas, osv. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få en helt kostnadsfri offert. På så sätt slipper du oroa dig över eventuella kostnader, och kan känna dig trygg i vad priset kommer att ligga på.

Har du några frågor eller funderingar kring badrumsbesiktning i Stockholm, eller kring någon av våra övriga tjänster? Kontakta gärna oss, så ser vi till att återkomma med svar så snart vi kan.

Varmt välkomna till Arsenalen Projekt AB!

KONTAKT

070-520 60 10
070-520 60 10
info@arsenalenprojekt.se
Box 35, 129 21 Hägersten

badrumsbesiktning i Stockholm